nieuwsbrief-zegel

Diner van de Toekomst:  It’s all about the food!

Nieuws - 3 februari 2018

Hoe eten we in de toekomst? Tijdens een duurzaam vijf-gangendiner bij ROC Friese Poort in Sneek bespraken studenten en vertegenwoordigers van het werkveld hoe de voedselvoorziening in de toekomst duurzamer kan.

Op het menu stonden gerechten die nu nog niet in reguliere restaurants te bestellen zijn, variërend van een Frietje Varkensoor tot zeewier uit een foodprinter. Koks van de toekomst, studenten aan ROC Friese Poort die worden opgeleid volgens de principes van de Dutch Cuisine, bereidden de gangen van het diner.

U bevindt zich hier:

smaak van het huis logo wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | KvK 5657 4924

© 2017-2018 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+