netwerk

1. chefs en senior koks

Netwerkbijeenkomsten voor gepassioneerde chefs en senior koks werkzaam binnen cure

“Smaak een bijzonder geheel”, werken met smaakoplossingen voor oncologie

Doelgroep

Chirurgische, orthopedische, urologische, oncologische patiënten

1e workshop 21 maart

Smaak en geschiedenis
Architectuur van “GPS”, receptuur en menu-engineering
Voedingsleer (Westers, Chinees, Japans, Ayurveda)
Voedingsrichtlijnen doelgroepen

Praktijkopdracht workshop 2
Maak 3 recepten met aangepaste GPS

2e workshop 11 April

Werken met een Smaakpaspoort, smaakhandicaps.

Praktijkopdracht workshop 3
Maak 1 gerecht in 3 smaakprofielen

3e workshop 20 juni

Eten en gezondheid (voedingsperikelen, gevarendriehoek vet- suiker - zout)

Praktijkopdracht workshop 4
Maak 3 gerechten t.b.v. smaakbeperkingen of eiwit verrijkt

4e workshop 19 september

Eten en voedingswaarden
Productpaspoort en duurzame grondstoffen

Praktijkopdracht workshop 5
Maak 3 gerechten kleine kaart met duurzame producten met verhoogde voedingswaarden

5e workshop 10 oktober

Lerende keukens, workshops en communicatie

Slotbijeenkomst 15 november

Gezamenlijke bijeenkomst met presentatie van bereikte resultaten. Hierbij worden de bestuurders van de deelnemende organisaties ook uitgenodigd.

Resultaat

  • Kennisactualisatie, best practices en inspiratie over relevante thema’s die betrekking hebben op eten en drinken voor bewoners met dementie
  • Gezamenlijke invulling van doelgroep voedingsvisie, concepten en kader
  • Leerprogramma dat ingezet kan worden binnen eigen organisatie

U bevindt zich hier:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+