netwerk

3. managers

Netwerkbijeenkomsten voor betrokken managers werkzaam binnen cure en care

Doelgroep

Alle doelgroepen, maar specifiek dementie en oncologie

1e workshop 16 maart

Doelgroepenvisie
Inhoud begrippen gastvrijheid en smaak
Belang van eten, drinken en gastvrijheid (positieve zorg)
Samenwerking met zorgcollega’s (diëtetiek, ergo…)

2e workshop 6 April

Concepten en principes
Beleving creëren en beïnvloeden

3e workshop 8 juni

Medewerkers, communicatie en gedrag
Leidinggeven aan Gedragsverandering op werkvloer

4e workshop 21 september

Auditen en bijsturen
Duurzaamheid, verspilling en Inkoop

5e workshop 19 oktober

Lerende keukens, workshops en communicatie

Slotbijeenkomst 15 november

Gezamenlijke bijeenkomst met presentatie van bereikte resultaten. Hierbij worden de bestuurders van de deelnemende organisaties ook uitgenodigd.

Resultaat

  • Kennisactualisatie, best practices en inspiratie over relevante thema’s die betrekking hebben op eten en drinken voor bewoners met dementie
  • Gezamenlijke invulling van doelgroep voedingsvisie, concepten en kader
  • Leerprogramma dat ingezet kan worden binnen eigen organisatie

U bevindt zich hier:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+