Netwerkbijeenkomsten voor betrokken managers werkzaam binnen cure en care
Doelgroep
Alle doelgroepen, maar specifiek dementie en oncologie
1e workshop 16 maart
Doelgroepenvisie
Inhoud begrippen gastvrijheid en smaak
Belang van eten, drinken en gastvrijheid (positieve zorg)
Samenwerking met zorgcollega’s (diëtetiek, ergo…)
2e workshop 6 April
Concepten en principes
Beleving creëren en beïnvloeden
3e workshop 8 juni
Medewerkers, communicatie en gedrag
Leidinggeven aan Gedragsverandering op werkvloer
4e workshop 21 september
Auditen en bijsturen
Duurzaamheid, verspilling en Inkoop
5e workshop 19 oktober
Lerende keukens, workshops en communicatie
Slotbijeenkomst 15 november
Gezamenlijke bijeenkomst met presentatie van bereikte resultaten. Hierbij worden de bestuurders van de deelnemende organisaties ook uitgenodigd.
Resultaat
- Kennisactualisatie, best practices en inspiratie over relevante thema’s die betrekking hebben op eten en drinken voor bewoners met dementie
- Gezamenlijke invulling van doelgroep voedingsvisie, concepten en kader
- Leerprogramma dat ingezet kan worden binnen eigen organisatie