Netwerkbijeenkomsten voor leidinggevenden van (zelfsturende) teams werkzaam binnen care
Doelgroep
Cliënten met dementie
1e workshop 12 maart
Aanleren van regeneratie techniek, kooktechnieken, voorkomen voedselverspilling, menu planning
2e workshop 9 april
Werken met smaakoplossingen en smaakoptimalisatie
Gevarendriehoek (vet, suiker, zout)
3e workshop 4 juni
Eten en gezondheid
Ondervoeding, gemalen, slikproblemen, voedingswaarden en diëten
4e workshop 17 september
Eten en beleving creëren, beïnvloeden
Leidinggeven aan gedragsverandering op werkvloer
5e workshop 10 oktober
Lerende keukens, workshops en communicatie
Slotbijeenkomst 15 november
Gezamenlijke bijeenkomst met presentatie van bereikte resultaten. Hierbij worden de bestuurders van de deelnemende organisaties ook uitgenodigd.
Resultaat
- Kennisactualisatie, best practices en inspiratie over relevante thema’s die betrekking hebben op eten en drinken voor bewoners met dementie
- Gezamenlijke invulling van doelgroep voedingsvisie, concepten en kader
- Leerprogramma dat ingezet kan worden binnen eigen organisatie