Nieuws

Even voorstellen...

Janneke Duives

Mijn naam is Janneke Duives, ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn man en twee kinderen in Lent (bij Nijmegen). Eten & drinken vormen de rode draad door mijn leven en ik besteed er graag veel tijd aan. Van het kweken van eigen groenten en kruiden tot het zoeken naar de beste ingrediënten, van koken en waardevolle ontmoetingen aan tafel tot de cultuurhistorie achter eten.

Ik heb een achtergrond in het onderwijs waarin ik als docent, maar ook op het gebied van onderwijsontwikkeling werkzaam ben geweest. Meer dan de helft van mijn leven heb ik in de restaurantwereld gewerkt als gastvrouw en sommelier, waarvan zeven jaar als zelfstandig ondernemer. Het was een intensieve en geweldig leuke tijd, maar ik voelde ook de behoefte om meer met eten en drinken te doen, dan een smakelijke invulling geven aan de vrijetijdsmomenten van onze gasten.

Ik ben dan ook helemaal op mijn plek als Specialist Gastvrijheid & Educatie bij Smaak van het Huis. Vanuit mijn expertise uit het onderwijs en de gastronomische sector kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van eten, drinken en gastvrijheid in de zorg. Ik haal energie uit het enthousiasmeren van anderen om aan de slag te gaan met de vele mogelijkheden die er zijn. Ik word blij als ik zie wat kleine stappen al kunnen doen om de betekenis, smaak en beleving van de eet- en drinkmomenten te verhogen.

Janneke

Specialist Gastvrijheid & Educatie

U bevindt zich hier:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+