Nieuws

25 mei Slotbijeenkomst De lerende keuken van Groenhuysen

In de afgelopen maanden hebben medewerkers facilitair en frontoffice (restaurant) van Groenhuysen locatie Wiekendael een serie inspiratie workshops belevingsgericht eten & drinken doorlopen. Met het concept ‘lerende keukens’ werkten ze tot april 2018 op hun eigen wijze aan concrete groei op thema’s zoals smaakverbetering, smaakvolle gemalen maaltijden, eiwitrijke voeding, reductie voedselverspilling en presentatie. Daarbij stond de afstemming op de doelgroep centraal.

Smaakvolle oplossingen gebundeld

De deelnemers verbaasden zichzelf en collega’s met zeer smaakvolle oplossingen. Zij hebben alle bevindingen, recepten, tips en verhalen bij de verschillende thema’s verzameld en gebundeld in een inspiratieboekje. Hierin staan bijvoorbeeld recepten voor eiwitrijke voeding en praktische tips voor het tegengaan van voedselverspilling, maar ook creatieve oplossingen voor de presentatie van gemalen maaltijden en een beschrijving van de opstart van kookworkshops op de afdelingen. Tijdens de slotbijeenkomst op vrijdag 25 mei a.s. worden de resultaten gedeeld en wordt het boekje gepresenteerd.

Dit boekje is echter geen eindstation maar een beginpunt. Door een gedegen voedingsplan, het signaleren, meten en bespreken van de bereikte resultaten en het blijven zoeken naar verbeterkansen blijft Groenhuysen werken aan écht eten en gastvrijheid!

Wilt u meer informatie, mail naar vraag@smaakvanhethuis.nl.

Het inspiratieboek kan eventueel ook digitaal toegestuurd worden. Neem dan even contact op met Jan Boeren, facilitair manager van Groenhuysen via  jan.boeren@groenhuysen.nl.

U bevindt zich hier:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+