Over ons project...

De Noorderbrug

Heldere visie, audits, maatwerk training

Voor alle locaties van Noorderbrug is er een heldere visie ontwikkeld, vanuit de audits daaruit is een maatwerk training gemaakt onder de naam “De Smaakmakers” afgestemd op de verschillende doelgroepen. De trainingen bestonden uit vijf modules om de gastvrijheid, praktische en theoretische kennis te verhogen. We maken hierbij gebruik van de ‘achtbaan van gastvrijheid’ oftewel de klantreis, die we samen maken met de medewerkers van de locatie. Dit was de rode draad door de training.

De medewerkers kregen een maatwerk training met inspiratie en cursusmateriaal waarna men vervolgens aan de slag gaat met werk- en kookopdrachten op de locatie. Door zowel een theoretische als een praktische aanpak wordt via een leer- en verbeterproces de gastvrijheid en praktische en theoretische kennis verhoogd en geborgd.

Over onze opdrachtgever...

De Noorderbrug is ruim 50 jaar specialist voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek, een chronische neurologische aandoening en de ziekte van Huntington.

De Noorderbrug biedt specialistische begeleidingstrajecten en zorgpaden (behandeling) die zich richten op de gebieden waarop mensen met bovenstaande problematiek vaak vastlopen. Dat doen we altijd vanuit de overtuiging dat eigen regie, eigen kracht en waardering van de omgeving een grotere kwaliteit van leven geven.

In onze aanpak staan zelfredzaamheid- en participatiemogelijkheden daarom altijd centraal. Als wonen in de eigen thuissituatie niet meer lukt, kunnen mensen terecht bij een wooncentrum van De Noorderbrug voor 24-uurs ondersteuning of behandeling. De Noorderbrug is actief in Noord- en Oost-Nederland.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+