Over ons project...

InteraktContour

Nieuwe visie, audit, borging en opleiden

Smaak van het huis heeft de nieuwe visie ontwikkeld in samenwerking met de verschillende stakeholders van de locaties.
Het opstellen van richtinggevende kaders, proces en rollen voor het koken op de kernvoorzieningen. Implementatiebegeleiding aan de hand van een ’leer en verbeterbord’.
Audit - 360⁰ feedback het scannen van de huidige situatie met als doel om met het  projectteam een gezamenlijk gedeeld beeld te krijgen over de huidige en de gewenste situatie.
Borging HACCP, inrichten van operationele rollen, verantwoordelijkheden, werkinstructies en budgetbeheersing.
Opleiden van de medewerkers. De cursisten kregen een persoonlijke cursusmap waarin lesstof en werkopdrachten zijn opgenomen.
Maken van een kookboek “Verder met hersenletsel”

verdermethersenletsel.nl/kookboek

Over onze opdrachtgever...

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

InteraktContour richt zich op gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland en een kennisplatform voor alle vragen over hersenletsel. Deze is te vinden op www.verdermethersenletsel.nl

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+