Over ons project...

Patyna

Opleiding ”op maat” over smaak

Smaak van het Huis heeft voor het keukenteam van Patyna een opleiding 'Smaak' ontwikkeld, bestaande uit een theoretische workshop en vier praktijkdagen.
Enkele onderdelen die aan bod kwamen zijn: wat is smaak, smaak en smaakbeleving, smaakpaspoort, doelgroepgerichte voeding en menu-engineering, productpaspoort en duurzaam inkopen, menuleer en warenkennis.

Over onze opdrachtgever...

Patyna biedt zorg, welzijn en wonen aan ouderen in Friesland. De zorg vindt plaats op één van onze ruim 25 locaties en bij ouderen thuis.

We zijn actief in de steden en de dorpen op het Friese platteland. Ons werkgebied is Súdwest-Fryslân, Leeuwarden, De Fryske Marren, Waadhoeke en Tytsjerksteradiel.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+