Over ons project...

Sint Maartenskliniek

Ontwikkeling visie eten & drinken en gastvrijheid, budgettering, audit, training e.d.

De Sint Maartenskliniek heeft Smaak van het Huis gevraagd om een breed gedragen visie op eten & drinken en gastvrijheid te ontwikkelen die vertaald wordt naar heldere geconcretiseerde uitgangspunten met daaraan gekoppeld een doorkijk van de financiële kaders (huidige en toekomstige mogelijkheden).

Een nulmeting – audit op de verschillende afdelingen (wat moet er gebeuren per locatie om de visie te realiseren als we deze aan de huidige situatie toetsen). De Uitwerking van de nieuwe kaders, processen en rollen en wat dat betekent in de praktijk en in kaart brengen wat nodig is aan opleidingsmodules, training en communicatie, zoals gastvrijheid, menuleer, warenkennis, smaakoplossingen, patiënt differentiatie, presentatie , implementatie (voorbereiden, implementeren en borgen).

Hierin kijken we wat de Sint Maartenskliniek zelf kan en wil en waarin Smaak van het Huis kan ondersteunen en de efficiëntie verhogen.

Over onze opdrachtgever...

Bij de Sint Maartenskliniek draait alles om de menselijke beweging. Als gespecialiseerd ziekenhuis is de Sint Maartenskliniek in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging.

De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg aan op verschillende locaties in Nederland: Nijmegen, Woerden, Boxmeer, Panningen en Geldrop. De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen, maar mensen kunnen er ook terecht voor veelvoorkomende klachten of blessures. De Sint Maartenskliniek richt zich op de behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of een ongeval.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+