Over ons project...

Volckaert - mijzo

Compleet maatwerk traject voor de gastvrijheidsmedewerkers

Smaak van het Huis heeft voor alle locaties van Volkaert (per 01-01-2021 mijzo) kennis gedeeld op het gebied van Gastvrijheid en Gastronomie en een maatwerk traject verzorgd voor gastvrijheidsmedewerkers op de afdelingen en in de restaurants.

In overleg met de cliëntenraad, teammanager hotelservice en de locatie managers gaan de gastvrijheidsmedewerkers stapsgewijs werken aan o.a. optimalisatie van regenereren, opmaak, serveren, maaltijdwensen, maaltijdbeleving, gastvrijheid en het borgen van de kwaliteit. Dit is afgestemd c.q. aangepast aan de huidige en toekomstige werkwijze van de gastvrijheidsmedewerkers en de personele bezetting.

Verdere ondersteuning:

  • Procesbegeleiding
  • Training en coaching van medewerkers
  • Ondersteuning en uitwerking van documenten, materialen (presentaties, actie-besluitenlijst)
  • Naslagwerk “BASS” boekje met adviezen, tips, ter ondersteuning voor de gastvrijheidsmedewerkers (borging)

Over onze opdrachtgever...

Volckaert (MijZo) is een organisatie voor cliënten met een complexe zorgvraag met drie locaties in Oosterhout en een grote locatie plus een hospice in Dongen. Iedere locatie heeft een eigen karakter. Op onze locaties kunt u wonen met onder andere dementie of lichamelijke aandoeningen, maar ook kortdurend verblijven of revalideren is mogelijk. Daarnaast is Volckaert gespecialiseerd in zorg tijdens de laatste levensfase: palliatieve zorg. Eigenaarschap van de cliënt is bij ons het uitgangspunt.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+