Over ons project...

Woonzorg Flevoland

meerjaren-strategie en -beleid eten en welzijn en uitvoering hiervan

Smaak van het Huis heeft de nieuwe visie ontwikkeld en deze vertaald naar een meerjaren-strategie en -beleid voor het onderdeel eten en welzijn.

De nieuwe visie is gebruikt als scan over de huidige situatie (nulmeting). Hierbij is het perspectief van alle stakeholders (cliënten, cliëntenraad, medewerkers, leidinggevenden, leveranciers) meegenomen. Als aanvulling hierop heeft Smaak van het Huis ook in de keukens van de locaties meegekeken en geïntegreerd. Er zijn objectieve en subjectieve metingen gedaan en financieel getoetst. Verder hebben we begeleid in de marktconsultatie, opstellen PVE, voorbereiden en uitvoeren van de marktuitvraag, opstellen van de Business Case, het trainen en opleiden van de koks en frontoffice en borging van het concept.

Over onze opdrachtgever...

Woonzorg Flevoland is een organisatie met een breed aanbod aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten. Wij bieden dit in onze moderne woonzorglocaties en via onze thuiszorg. Wij zijn een innovatieve organisatie met een heldere en eigentijdse visie op zorg en welbevinden. En zijn respectvol en flexibel als het gaat om de wensen van onze klanten; wij gaan daarbij uit van mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+