Netwerk Smaak van het Huis

Programma workshops 2019

kookworkshop2

Workshop: Smaakoplossingen voor oncologische patiënten

Doelgroep: oncologische patiënten met smaakbelemmeringen
Deelnemers: Chefs, souschefs en diëtisten

1e workshop

  • Smaak en geschiedenis
  • Architectuur van “GPS”, receptuur en menu-engineering
  • Voedingsleer (Westers, Chinees, Japans, Ayurveda)
  • Voedingsrichtlijnen doelgroepen

2e workshop

  • Smaakhandicaps
  • Smaakpaspoort

3e workshop

  • Eten en gezondheid
  • Gevarendriehoek vet, suiker, zout

4e workshop

  • Eten en voedingswaarden
  • Productpaspoort en duurzame grondstoffen

5e workshop

  • Lerende keukens, workshops en communicatie

Slotbijeenkomst

Gezamenlijke bijeenkomst met presentatie van bereikte resultaten. Hierbij worden de bestuurders of verantwoordelijke managers van de deelnemende organisaties ook uitgenodigd.

Resultaat

  • Kennisactualisatie, best practices en inspiratie over relevante thema’s die betrekking hebben op eten en drinken voor de doelgroep
  • Gezamenlijke invulling van doelgroep voedingsvisie, concepten en kader
  • Leerprogramma dat ingezet kan worden binnen eigen organisatie
senior woman

Workshop: Smaakoplossingen bij dementie, cliënten geriatrie en ouderen

Doelgroep: Mensen met dementie, cliënten geriatrie en ouderen
Deelnemers: (zelfstandig werkende) koks, hoofden voeding en diëtisten

1e workshop

  • Smaak en geschiedenis
  • Architectuur van “GPS”, receptuur en menu-engineering
  • Voedingsleer (Westers, Chinees, Japans, Ayurveda)
  • Voedingsrichtlijnen doelgroepen

2e workshop

  • Smaakhandicaps
  • Werken met eiwitverrijking
  • Gemalen voeding
  • Reminiscentie effect (gerechten uit grootmoeders tijd)

3e workshop

  • Eten en gezondheid
  • Gevarendriehoek vet, suiker, zout

4e workshop

  • Eten en voedingswaarden
  • Productpaspoort en duurzame grondstoffen

5e workshop

  • Lerende keukens, workshops en communicatie

Slotbijeenkomst

Gezamenlijke bijeenkomst met presentatie van bereikte resultaten. Hierbij worden de bestuurders of verantwoordelijke managers van de deelnemende organisaties ook uitgenodigd.

Resultaat

  • Kennisactualisatie, best practices en inspiratie over relevante thema’s die betrekking hebben op eten en drinken voor de doelgroep
  • Gezamenlijke invulling van doelgroep voedingsvisie, concepten en kader
  • Leerprogramma dat ingezet kan worden binnen eigen organisatie

Inschrijfformulier

Vraag een inschrijfformulier aan. Omdat we betaalgegevens en een handtekening nodig hebben bij inschrijving, ontvang je het formulier per e-mail.

Workshop:

smaak van het huis logo wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | KvK 5657 4924

© 2017-2018 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+