bord met planner
meld je aan voor de nieuwsbrief

We maken niet alleen toekomstbestendige plannen we implementeren ze ook... van plan tot praktijk, dat is onze kracht!

GRATIS Brochure

Echt eten in de zorg - Een beproefde aanpak

Wij - Smaak van het Huis - hebben de brochure Echt eten in de zorg, een beproefde aanpak opgesteld. Download de gratis de brochure en ga ook aan de slag.

Plan & Praktijk

Plannen verdwijnen niet in de la. Wij maken plannen waar. Smaak van het Huis heeft een beproefde aanpak waarmee we de huidige situatie snel en inzichtelijk in kaart brengen en vertalen naar een toekomstbestendige verbeterplan met nieuwe concepten die passen bij gasten, bewoners en patiënten in uw zorginstelling.

Met de zorginstelling bepalen wij samen de missie en visie op het gebied van voeding. Vanuit deze missie en visie maken wij de vertaalslag naar een integraal beleid op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid. Compleet van ontwerp tot implementatie, van plan tot praktijk.

Smaak van het Huis nodigt u graag uit op één van onze locaties om te laten zien hoe dit in de praktijk werkt.

Echt eten in de zorg - Een beproefde aanpak

Steeds meer zorgorganisaties zijn zich bewust van de belangrijke rol van eten voor hun bewoners, patiënten. Mooie initiatieven rondom gastvrijheid, voedselverspilling worden opgezet.

Smaak van het Huis heeft de beproefde aanpak Echt eten in de zorg opgesteld die helpt om ook aan de slag te gaan of te blijven. En we besparen er nog euro's mee ook!

Hulp en Ondersteuning

Soms is een beetje hulp noodzakelijk. Smaak van het Huis heeft meerdere kennisexpertises in huis om jullie te ondersteunen: van keuken- tot ondernemerservaring en van veranderkundige tot communicatie expertise.

Wij komen graag bij u langs voor:

  • Een adviesgesprek
  • Begeleiden bij het doorlopen van de verschillende fases tot en met het opstellen van een voedingsbeleid
  • Coaching en Training “Smaak en Doelgroep”
  • Coaching en training “Gastgerichtheid en Gastvrijheid”
  • Inspiratiesessies