Over ons project...

Martini Ziekenhuis

Van nieuwe visie naar voedingsconcept

Smaak van het huis heeft de nieuwe visie ontwikkeld voor Martini Ziekenhuis in samenwerking met de verschillende stakeholders en vertaald naar een uitgewerkt voedingsconcept.

De visie is gebaseerd op verschillende invalshoeken, uit Martini zelf, de wetenschap, VWS en best practice én wat zijn al bewezen concepten wereldwijd.

Daarnaast heeft Smaak van het huis begeleid in de marktconsultatie, opstellen PVE, voorbereiden en uitvoeren van de marktuitvraag, opstellen van de Business Case en interne projectleiding.

Over onze opdrachtgever...

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat zich onderscheidt met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden.

We bieden onze zorg in een gastvrije omgeving en werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de keten: samen gaan we voor de beste zorg. Onze zorgprocessen zijn efficiënt georganiseerd, met de zorgvraag van de patiënt als uitgangspunt.

Als duurzame onderneming zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren we onder meer in duurzame inzetbaarheid van onze professionals.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+