Smaak van het Huis

PORTFOLIO

Over ons project...

Martini Ziekenhuis

Van nieuwe visie naar voedingsconcept, begeleiding, business case, projectleiding.

Smaak van het huis heeft de nieuwe visie ontwikkeld voor Martini Ziekenhuis in samenwerking met de verschillende stakeholders en vertaald naar een uitgewerkt voedingsconcept.

De visie is gebaseerd op verschillende invalshoeken, uit Martini zelf, de wetenschap, VWS en best practice én wat zijn al bewezen concepten wereldwijd.

Daarnaast heeft Smaak van het huis begeleid in de marktconsultatie, opstellen programma van eisen (PvE), voorbereiden en uitvoeren van de marktuitvraag, opstellen van de business case en interne projectleiding.

Over onze opdrachtgever...

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat zich onderscheidt met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. We bieden onze zorg in een gastvrije omgeving en werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de keten: samen gaan we voor de beste zorg. Onze zorgprocessen zijn efficiënt georganiseerd, met de zorgvraag van de patiënt als uitgangspunt. Als duurzame onderneming zijn we ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.