DrieGasthuizenGroep

Onderzoek kwaliteit van proces en product t.b.v. catering en restauratieve dienstverlening

Lees meer...

Texel

Inventarisatie en onderzoek Texelse agri-producten met tafeltje-dekje-maaltijden

Lees meer...

surplus

Maatwerk opleiding voor het keukenteam

Lees meer...

Sint Maartenskliniek

Ontwikkeling visie eten & drinken en gastvrijheid, budgettering, audit, training e.d.

Lees meer...

Rosengaerde

Breed gedragen nieuwe visie, audit, processen en opleiden op eten & drinken en gastvrijheid

Lees meer...

Volckaert - mijzo

Compleet maatwerk traject voor de gastvrijheidsmedewerkers

Lees meer...

ZorgSpectrum

Maatwerk training smaak en smaakoplossingen voor mensen met dementie

Lees meer...

Diverz

Workshops koken in wijkkeukens met lokale producten voor lokale bewoners

Lees meer...

Zorggroep Noordwest-Veluwe

Maatwerk smaaktraining; smaak en smaakoplossingen voor specifieke doelgroepen

Lees meer...

Noordwest Ziekenhuisgroep

Van nieuwe visie naar voedingsconcept, advies en coaching

Lees meer...

Sanquin

Bedrijfsrestaurant: budgettering, waste scan, trends en ontwikkelingen

Lees meer...

Zorggroep Hof en Hiem

Ontwikkeling en uitvoering maatwerk opleiding 'Smaak'

Lees meer...

Antonius Zorggroep

Nieuwe visie, strategie en beleid, business case, interim ondersteuning

Lees meer...

Groenhuysen

ontwikkeling en uitvoering maatwerk opleiding eten & drinken en gastvrijheid

Lees meer...

Woonzorg Flevoland

meerjaren-strategie en -beleid eten en welzijn en uitvoering hiervan

Lees meer...

Sint Antonius Ziekenhuis

Project Patiëntvoeding

Lees meer...

Kookboek 'Sline yn it ferline'

Kookboek in samenwerking met Smaak van het Huis

Lees meer...

De Wever

Opleiding ”op maat” over eten & drinken en gastvrijheid

Lees meer...

Stichting Samen Zorgen

Nieuwe visie ontwikkeld en transitie naar één ontkoppelde keuken

Lees meer...

De Noorderbrug

Heldere visie, audits, maatwerk training

Lees meer...

Patyna

Opleiding ”op maat” over smaak

Lees meer...

InteraktContour

Nieuwe visie, audit, borging en opleiden

Lees meer...

Woonzorg­centrum Sint Anna

Nieuwe visie: financiën, efficiëntie, borging, processen en trainingen

Lees meer...

Beweging 3.0

Nieuwe visie, audit, opleiden

Lees meer...

Martini Ziekenhuis

Van nieuwe visie naar voedingsconcept

Lees meer...

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2021 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+