Smaak van het Huis

PORTFOLIO

Over ons project...

Woonzorg­centrum Sint Anna

Nieuwe visie: financiën, efficiëntie, borging, processen en trainingen.

Smaak van het huis heeft voor Stichting Woonzorgcentrum Sint Anna Boxmeer een nieuwe visie ontwikkeld op het gebied van eten, drinken & gastvrijheid voor hun nieuw te bouwen locatie. Daarnaast werd een Plan van Aanpak ontwikkeld om de nieuwe visie ook in te kunnen voeren op de bestaande locatie.

Onderdelen hiervan: financiële doorkijk, efficiëntie slag in verschillende processen, borging HACCP, logistiek proces, catering map, roosters, verschillende trainingen (IDDSI richtlijnen, smaaksturing naar doelgroep, gastvrijheid) en inrichten van een smaakteam. In dit smaakteam zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd die de visie bewaken en implementeren.

Over onze opdrachtgever...

Stichting Woonzorgcentrum Sint Anna is een zelfstandige zorginstelling, gevestigd op het terrein van de Zusters van Julie Postel in Boxmeer. Hier wordt geleefd en gewerkt vanuit de christelijke levensbeschouwing in zelfregulerende gemeenschappen: samen leven en werken als unieke mensen. Vanuit de waarden Gastvrij, Zorgzaam en Spiritueel bieden wij diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Dit, zodat religieuzen en niet religieuzen uniek oud kunnen zijn en blijven.