Over ons project...

Woonzorg­centrum Sint Anna

Nieuwe visie: financiën, efficiëntie, borging, processen en trainingen

Smaak van het huis heeft voor Stichting Woonzorgcentrum Sint Anna Boxmeer een nieuwe visie ontwikkeld op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid voor hun nieuw te bouwen locatie. Daarnaast is er gekeken of de nieuwe visie ook kunnen invoeren op de bestaande locatie met een PVA.

Onderdelen hiervan zijn: financieel op orde, efficiëntie slag in verschillende processen, borging HACCP, logistiek proces op orde, catering map, roosters, verschillende trainingen (IDDSI richtlijnen, smaaksturing naar doelgroep, gastvrijheid) inrichten van een smaakteam. In dit smaakteam zitten verschillende disciplines die de visie bewaken en implementeren.

Over onze opdrachtgever...

Stichting Woonzorgcentrum Sint Anna is een zelfstandige zorginstelling, gevestigd op het terrein van de Zusters van Julie Postel in Boxmeer. Hier wordt geleefd en gewerkt vanuit de christelijke levensbeschouwing in zelfregulerende gemeenschappen: samen leven en werken als unieke mensen.

Vanuit de waarden Gastvrij, Zorgzaam en Spiritueel bieden wij diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Dit, zodat religieuzen en niet religieuzen uniek oud kunnen zijn en blijven.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+