Over ons project...

Stichting Samen Zorgen

Nieuwe visie ontwikkeld en transitie naar één ontkoppelde keuken

Smaak van het Huis heeft de nieuwe visie ontwikkeld en de transitie begeleid van twee productiekeukens naar één ontkoppelde keuken waarbij we een grote efficiëntie slag hebben gemaakt in het proces en de kwaliteit van de maaltijden, borging en binnen de financiële kaders.

Daarnaast zijn de koks opgeleid in ontkoppeld koken. Voor de frontoffice hebben we geadviseerd op de locaties voor het regenereren en presenteren van de maaltijden op de woongroepen en restaurants.

Over onze opdrachtgever...

Bij Stichting Samen Zorgen staat de ouder wordende mens centraal. We omringen u met warme zorg en aandacht. Een veilige leefomgeving, die aansluit bij uw gevoel van thuis zijn, maakt betekenisvol ouder worden mogelijk.

In samenspel met bewoner, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers krijgt zorg de juist vorm. Wij nodigen familie en vrienden daarom actief uit om een bijdrage te leveren aan de zorg. Uiteraard is dit niet verplicht, maar het samen zorgen geeft wel meer mogelijkheden om het welzijn te vergroten en kan leiden tot meer verbinding met elkaar.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+