Over ons project...

De Wever

Opleiding ”op maat” over eten & drinken en gastvrijheid

Smaak van het Huis heeft een opleiding ”op maat” ontwikkeld voor de Wever waarin geleerd wordt hoe eten & drinken en gastvrijheid vorm kan worden gegeven, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoners. Deze opleiding bestaat uit vier theoretische en praktisch delen en wordt afgesloten met een toets. Elke deelnemer krijgt een cursusmap en aan het eind ontvangt elke deelnemer een certificaat.

Enkele onderdelen hieruit zijn: training gastvrijheid ter ondersteuning van de praktische uitvoering. “pressure cooker” hierin gaan we aan de slag met klantprofielen. Daarnaast menuleer, warenkennis, dieetleer en de vertaling naar de praktijk en hoe kunnen we het borging en implementeren.

Over onze opdrachtgever...

Naarmate u ouder wordt, verandert uw leven. Dat heeft gevolgen voor waar en hoe u woont. Liever houdt u het allemaal bij het oude, maar soms is het tijd voor een verandering. Wij maken van die verandering een verbetering.
Wij ondersteunen u bij die verandering en helpen u bij het vinden van de zorg die het beste bij u past.

Stel ons al uw vragen, zodat wij weten wat u belangrijk vindt. Zo krijgt u van ons de zorg en ondersteuning waarbij u zich goed voelt. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf. Het is immers uw leven.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+