Smaak van het Huis

PORTFOLIO

Over ons project...

De Wever

Maatwerk opleiding eten, drinken en gastvrijheid afgestemd op behoefte en smaak.

Smaak van het Huis heeft een maatwerk opleiding ontwikkeld voor de Wever waarin geleerd wordt hoe eten & drinken en gastvrijheid vorm kan worden gegeven, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoners. Deze opleiding bestaat uit vier theoretische en praktisch delen en wordt afgesloten met een toets. Elke deelnemer krijgt een cursusmap en aan het eind ontvangt elke deelnemer een certificaat.

Enkele onderdelen hieruit zijn: training gastvrijheid ter ondersteuning van de praktische uitvoering. “pressure cooker” hierin gaan we aan de slag met klantprofielen. Daarnaast menuleer, warenkennis, dieetleer en de vertaling naar de praktijk en hoe kunnen we het borging en implementeren.

Over onze opdrachtgever...

Naarmate u ouder wordt, verandert uw leven. Dat heeft gevolgen voor waar en hoe u woont. Liever houdt u het allemaal bij het oude, maar soms is het tijd voor een verandering.

Wij maken van die verandering een verbetering. Wij ondersteunen u bij die verandering en helpen u bij het vinden van de zorg die het beste bij u past. Stel ons al uw vragen, zodat wij weten wat u belangrijk vindt. Zo krijgt u van ons de zorg en ondersteuning waarbij u zich goed voelt. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf. Het is immers uw leven.