Smaak van het Huis heeft voor het bedrijfsrestaurant zijn kennis gedeeld in budgettering, inventarisatie huidige situatie, calculeren van de kostprijs, waste scan, wat zijn de huidige trends en ontwikkelingen en het maken van een catering map.
Smaak van het Huis heeft voor het bedrijfsrestaurant zijn kennis gedeeld in budgettering, inventarisatie huidige situatie, calculeren van de kostprijs, waste scan, wat zijn de huidige trends en ontwikkelingen en het maken van een catering map.
Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.
Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.
U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790