Over ons project...

Sint Antonius Ziekenhuis

Project Patiëntvoeding

Het Sint Antonius Ziekenhuis werkt vanuit een nieuw voedingsidee naar een voedingsconcept voor Patiëntenvoeding. Aan Smaak van het Huis is gevraagd om het Sint Antonius Ziekenhuis te begeleiden gedurende de initiatieffase van het Project Patiëntvoeding. Hieronder vallen onder meer het begeleiden van een marktconsultatie, opstellen PVE, voorbereiden en uitvoeren van de marktuitvraag, opstellen van de Business Case en interne projectleiding.

Over onze opdrachtgever...

In 1910 startten vijf ambitieuze artsen en de Zusters van Liefde het St. Antonius. Een unieke combinatie van mensgerichtheid en innovatiedrang heeft geleid tot een topklasse medische organisatie met vestigingen in Midden-Nederland. Naast de algemene zorg is St. Antonius gespecialiseerd in hart & vaat, long en kanker.
Vandaag de dag kenmerkt de zorg bij St. Antonius zich door een intensieve en open samenwerking met patiënten, die zelf de regie kunnen nemen over de kwaliteit van hun leven.

Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis. Het ziekenhuis biedt zorg op acht locaties.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+