Smaak van het Huis

PORTFOLIO

Over ons project...

Sint Antonius Ziekenhuis

Project Patiëntvoeding van voedings­idee naar voedings­concept.

Het Sint Antonius Ziekenhuis werkt vanuit een nieuw voedingsidee naar een voedingsconcept voor Patiëntenvoeding. Aan Smaak van het Huis is gevraagd om het Sint Antonius Ziekenhuis te begeleiden gedurende de initiatieffase van het Project Patiëntvoeding. Hieronder vallen onder meer het begeleiden van een marktconsultatie, opstellen programma van eisen (PvE), voorbereiden en uitvoeren van de marktuitvraag, opstellen van de Business Case en interne projectleiding.

Over onze opdrachtgever...
Sint Antonius Ziekenhuis logo

In 1910 startten vijf ambitieuze artsen en de Zusters van Liefde het St. Antonius. Een unieke combinatie van mensgerichtheid en innovatiedrang heeft geleid tot een topklasse medische organisatie met vestigingen in Midden-Nederland. Naast de algemene zorg is St. Antonius gespecialiseerd in hart & vaat, long en kanker.

Vandaag de dag kenmerkt de zorg bij St. Antonius zich door een intensieve en open samenwerking met patiënten, die zelf de regie kunnen nemen over de kwaliteit van hun leven. Vrijwel alle specialismen zijn vertegenwoordigd in ons ziekenhuis. Het ziekenhuis biedt zorg op acht locaties.