Smaak van het Huis

PORTFOLIO

Over ons project...

Groenhuysen

Ontwikkeling en uitvoering maat­werk opleiding eten, drinken en gastvrijheid.

Smaak van het Huis heeft een maatwerk opleiding ontwikkeld waarin geleerd wordt hoe eten & drinken en gastvrijheid vorm kan worden gegeven, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoners van Groenhuysen.

De opleiding bestond uit verschillende modules, zoals “pressure cooker”. We gingen aan de slag met klantprofielen en vertaling naar praktijk. Andere onderdelen waren: hoe kan ik producten het beste regenereren, serveren, maaltijdwensen, maaltijdbeleving, front cooking, waste, recepturen, gastvrijheid en het borgen van de kwaliteit en proces. Dit werd afgestemd c.q. aangepast aan de huidige en toekomstige werkwijze van medewerkers en op personele bezetting. Daarnaast is er een speciaal kookboekje ontwikkeld en werd de opleiding afgesloten met een certificaat.

Over onze opdrachtgever...
Groenhuysen logo

Bij Groenhuysen zetten we ons in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. We bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Dat doen we met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen. Onze visie is daarbij: ouder worden, jezelf blijven!