Over ons project...

Groenhuysen

ontwikkeling en uitvoering maatwerk opleiding eten & drinken en gastvrijheid

Smaak van het Huis heeft een maatwerk opleiding ontwikkeld waarin geleerd wordt hoe eten & drinken en gastvrijheid vorm kan worden gegeven, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoners van Groenhuysen.

Deze opleiding bestaat uit verschillende modules, zoals “pressure cooker” hierin gaan we aan de slag met klantprofielen de vertaling naar praktijk frontoffice en backoffice. Andere hoofdonderdelen waren, hoe kan ik het beste regenereren afgestemd op de producten, serveren, maaltijdwensen, maaltijdbeleving, front cooking, waste, recepturen, gastvrijheid en het borgen van de kwaliteit en proces. Dit wordt afgestemd c.q. aangepast aan de huidige en toekomstige werkwijze van de medewerkers en de personele bezetting. Daarnaast is er een speciaal kookboekje ontwikkeld en zijn de modules afgesloten met een certificaat.

Over onze opdrachtgever...

Bij Groenhuysen zetten we ons in voor overwegend ouderen in de regio Roosendaal. We bieden hen mogelijkheden om op eigen wijze het allerbeste uit hun dag te kunnen halen. Dat doen we met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel in de vorm van thuiszorg als ook in onze uitstekend verzorgde woonvoorzieningen.

Onze visie is daarbij: ouder worden, jezelf blijven!

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+