Over ons project...

Antonius Zorggroep

Nieuwe visie, strategie en beleid, business case, interim ondersteuning

Smaak van het Huis heeft de nieuwe visie ontwikkeld en deze vertaald naar een meerjaren-strategie en -beleid voor het onderdeel eten & drinken en gastvrijheid, hierbij hebben we meerdere scenario’s ontwikkeld met onderbouwing van een business case.

Daarnaast hebben we op interim basis op verschillende vlakken ondersteuning geboden zoals het afbouwen van de gezamenlijke maaltijdservice met Patina, hoofd keuken, restaurant en de voedingsassistente en het verder uitwerken en ontwikkelen van smaaksturing en optimalisatie naar de verschillende doelgroepen binnen de Antonius Zorggroep.

Over onze opdrachtgever...

De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland.

Wij bieden een breed pakket aan zorg, waaronder ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis via Thuishotel. Met zo’n 3.000 mensen werken wij dagelijks aan betrokken en betrouwbare zorg voor alle inwoners van de regio Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder en Urk.

Op weg naar 2022 combineren we het beste uit twee werelden: in het ziekenhuis als het moet, thuis als het kan.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+