Over ons project...

ZorgSpectrum

Maatwerk training smaak en smaakoplossingen voor mensen met dementie

Smaak van het Huis heeft voor alle medewerkers die bij eten & drinken en gastvrijheid betrokken zijn een training gegeven in smaak en smaakoplossingen voor mensen met dementie. Tevens organiseerden we een interactieve sessie inclusief smaaktafel en smaaktestjes. De training bestond uit smaak, smaakoplossingen naar doelgroep, presentatie (finger food), reminiscentie (ophalen van herinneringen d.m.v. eten en koken) en ondervoeding.

Over onze opdrachtgever...

De kernwaarden van ZorgSpectrum zijn het investeren in de kracht van samenwerken vanuit een open dialoog. Meerwaarde creëren we daarbij met elkaar: klanten, mantelzorgers, collega’s, vrijwilligers, partnerorganisaties en samenleving. Samen werken betekent ook dat je elkaar persoonlijk leert kennen. Met aandacht voor wat iemand kan en door de omgeving te betrekken.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+