Smaak van het Huis

PORTFOLIO

Over ons project...

Noordwest Ziekenhuisgroep

Van nieuwe visie naar voedings­concept, advies en coaching.

Smaak van het Huis heeft een geheel nieuwe visie ontwikkeld voor Alkmaar en Den Helder in samenwerking met alle stakeholders en vertaald naar een uitgewerkt plan met onderliggende financiële onderbouwing. De visie is gebaseerd op verschillende invalshoeken, vanuit Noordwest ziekenhuisgroep zelf, de wetenschap, VWS en best practice bewezen concepten wereldwijd. De visie is onderbouwd met een business case. Daarnaast adviseerde Smaak van het Huis bij verschillende vraagstukken tijdens implementatie van de nieuwe visie voor zowel de frontoffice als de backoffice.

Over onze opdrachtgever...
NWZ Noordwest Ziekenhuisgroep logo

Noordwest Ziekenhuisgroep, met locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en Texel behoort tot de top van Nederland voor zowel kwaliteit als kwantiteit voor meerdere behandelingen.

In de regio Noord-Holland Noord lopen we voorop als het gaat om het introduceren van nieuwe onderzoeksmethodes, technieken en behandelmethoden en we doen veel wetenschappelijk onderzoek. De locatie Alkmaar is voor Noord-Holland Noord het centrum voor traumazorg en hebben de beschikking over een oncologisch centrum, een centrum voor geboortezorg, een hart-vaatcentrum en een breed aanbod van zorg rondom het bewegingsapparaat.