Smaak van het Huis

PORTFOLIO

Over ons project...

Mijzo

Compleet maatwerk traject gastvrijheid en gastronomie voor medewerkers.

Smaak van het Huis deelde voor alle locaties van MijZo (voorheen Volckaert) kennis op het gebied van Gastvrijheid en Gastronomie en verzorgde een maatwerk traject voor gastvrijheids­medewerkers op de afdelingen en in de restaurants.
In overleg met de cliënten­raad, teammanager hotel­service en de locatie­managers werkten gastvrijheids­medewerkers o.a. aan optimaal regenereren, opmaak, serveren, maaltijd­wensen, maaltijd­beleving en gastvrijheid. Dit afgestemd/aangepast aan de huidige en toekomstige werkwijze van de gastvrijheids­medewerkers. Verder werd ondersteund op: Procesbegeleiding – Training en coaching van medewerkers – Uitwerking van documenten, materialen – Naslagwerk BASS: boekje met adviezen, tips, ter ondersteuning voor de gastvrijheids­medewerkers (borging).

Over onze opdrachtgever...
logo mijzo - ziet mij

Volckaert (MijZo) is een organisatie voor cliënten met een complexe zorgvraag met drie locaties in Oosterhout en een grote locatie plus een hospice in Dongen. Iedere locatie heeft een eigen karakter. Op onze locaties kunt u wonen met onder andere dementie of lichamelijke aandoeningen, maar ook kortdurend verblijven of revalideren is mogelijk. Daarnaast is Volckaert gespecialiseerd in zorg tijdens de laatste levensfase: palliatieve zorg. Eigenaarschap van de cliënt is bij ons het uitgangspunt.