Over ons project...

DrieGasthuizenGroep

Onderzoek kwaliteit van proces en product t.b.v. catering en restauratieve dienstverlening

Smaak van het Huis heeft voor DrieGasthuizenGroep onderzocht om de kwaliteit van het proces en product van de samenwerkingspartner op het gebied van catering en restauratieve dienstverlening verder te kunnen beoordelen. DrieGasthuizenGroep wilde deze beoordeling middels een rapport onderbouwen.

Onderdeel hiervan is het vergelijken van de geleverde producten en diensten in relatie tot de gemaakte (contractuele) afspraken, toetsing van de objectieve meetcriteria, toetsing van de subjectieve meetcriteria (mystery guest), nalopen van de interne check en deze aanvullen aan de hand van de metingen, opleveren van een zo objectief mogelijk rapport waarin de bevindingen en wijze van meten zijn beschreven.

Over onze opdrachtgever...

Zorg zoals het bedoeld is
Wij werken elke dag voor en met mensen met een zorgvraag. Van thuiszorg tot specialistische ouderenzorg. Van een tijdelijk verblijf tot zorgvriendelijk wonen op een van onze woonzorglocaties.

Wat ons kenmerkt? We zijn professioneel. We doen alles met passie, zorgzaamheid en respect. Zorg is voor ons zien, aanvoelen en uitgaan van eigen kracht. We vinden het belangrijk dat onze cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk wonen en leven. Met onze persoonlijke benadering maken we het hen zo comfortabel mogelijk.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+