Over ons project...

Beweging 3.0

Nieuwe visie, audit, opleiden

Smaak van het huis heeft voor Beweging 3.0 een nieuwe visie op eten en welzijn ontwikkeld in een 6 stappenplan.

Daarnaast zijn de betreffende locaties ge-audit waarbij we de visie hebben gebruikt als paraplu over de huidige situatie, wat is er nodig om naar de nieuwe visie te werken, er zijn kaders, processen en rollen geformuleerd en teammanagers zijn opgeleid in de vorm van “train de trainer” principe waarna de teammanagers zelf aan de slag kunnen op hun eigen locatie om de visie uit te werken.

Over onze opdrachtgever...

Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg).

Wij bieden wijk- en  gespecialiseerde verpleging bij u thuis, (tijdelijk) verblijf en zorg met en zonder behandeling in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen en revalidatiezorg.

Bekijk ook onze andere projecten:

Neem contact op

Wij beantwoorden alle vragen op het gebied van eten & drinken en gastvrijheid binnen Care & Cure met als doel genieten van lekker eten & drinken, afgestemd op de behoefte en smaak van de bewoner, cliënt, bezoeker of patiënt.

Hoe we dit doen?

Wij leggen dit graag persoonlijk uit. Vul het contactformulier in en laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact met u op voor een informatief gesprek.

U kunt ook telefonisch contact opnemen.
Jelle Ferwerda, 06 4527 8790

Contact

Vul het formulier in:

smaakvanhethuis-logo-wit

Smaak van het Huis
Dokter Nillesenstraat 10 | 6645 AR  Winssen | 06 4527 8790 | KvK 5657 4924

© 2017-2022 Smaak van het Huis, alle rechten voorbehouden

Website door ideesign+